Schlagerkongen er tilbage på 1. pladsen

På denne uges hitliste er Hansi Hinterseer tilbage på hitlistens førsteplads foran Rasmus Seebach og Eminem.

Denne gang med hans nye album ”Ich Hab Dich Einfach Lieb”.

Foto: Robert Kindermann.

Danmark har på få måneder udviklet sig til noget nær Hansi Hinterseers andet hjemland, og danskernes spontane reaktion på udgivelsen af det nye album, er nu med til at manifestere hans øjeblikkelige status som den mest solgte udenlandske artist herhjemme i år.

– Jeg er virkelig taknemmelig og ydmyg over for denne flotte placering. Det er helt ubegribelig og det kan jeg ikke takke mine danske fans nok for. Det har aldrig kunne lade sig gøre uden deres store opbakning. Jeg håber vi en dag alle sammen kan mødes i Tyrol, siger en tydelig berørt Hansi Hinterseer.

Hansi Hinterseer optræder for første gang i Danmark

Mandag den 13. december i Forum Horsens, denne koncert er udsolgt for længst…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA image
*