Oplev Peter Aalbæk som kassedame

I de senere måneder har 20 kendte personligheder fra dansk erhvervsliv lagt sig i selen for at rejse penge til Foreningen Børn og Unge i Voldsramte Familiers projekter, der støtter voldsramte børn og unge. Nu kan du opleve Peter Aalbæk som kassedame i Dalgaard SuperBest i Hørsholm, hvor han foruden at sælge dagligvarer også sælger indkøbstasker, der er særligt fremstillet til formålet.

Filmproducenten Peter Aalbæk og butiksindehaver Lisbeth Dalgaard danner par i foreningen Børn og Unge i Voldsramte Familiers fundraising-projekt ’Kan 10 fjer blive til 10 guldæg?’. Parret har fået stillet 10.000 kr. til rådighed af foreningen, som de to skal få til at yngle mest muligt. Lørdag den 11. september 2010 kl. 10.00 sætter Peter Aalbæk sig derfor bag kasseapparatet i Dalgaard SuperBest for at få pengene til at yngle gennem salg af lækre indkøbstasker, der er fremstillet specielt til formålet.

Der er i det hele taget lagt op til en anderledes serviceoplevelse, end kunderne normalt er vant til i Dalgaard SuperBest. For ud over, at butikkens – nok mest maskuline – kassedame sætter sig til rette bag kasseapparatet, bliver der også delt flyers ud af nogle yderst iøjnefaldende unge mennesker. Denne lørdag kan du altså både få syn for herlighederne, gøre dine indkøb og samtidig støtte et godt formål ved at købe indkøbstasken til kun 25 kr.

Foreningens fundraising-projekt bliver afsluttet den 11. oktober 2010, hvor Lisbeth Dalgaard og Peter Aalbæk og de 9 øvrige par, der deltager i projektet, som minimum skal aflevere 10.000 kr. tilbage til foreningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA image
*