Politiet efterlyser SuperBest-røvere

Midt- og Vestsjællands Politi har offentliggjort billederne af fire mænd, der blev optaget under et røveri mod SuperBest i Himmelev.

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser nu fire mænd, som overvågningskameraer fangede under et røveri mod SuperBest i Himmelev fredag i sidste uge.

Røveriet skete fredag d. 7. september i tidsrummet fra kl. 20.43 til 21.34.

De fire mænd brød ind i forretningen via en bagdør, hvor de overraskede en 17-årig rengøringshjælp, og bagbandt ham med gaffatape. Mændene brød herefter rullegitret til forretningens cigaretskab op med en palleløfter, og slap afsted med klippekort, frimærker og adskillige kartonner cigaretter af alle kendte mærker.

Under hele forløbet blev den 17-årige rengøringshjælp trukket med rundt i butikken.

De fire gerningsmænd beskrives som:

A: Mand, udenlandsk af udseende, fedladen, ca. 35-45 år, ca. 160-175 cm høj, næsten skaldet. Iført mørk jakke, lyseblå cowboybukser, lyse sko, hvide dothandsker. Samt en mørk netstrømpe, som var halvt nede over ansigtet, og flere gange var den taget helt af.

B: Mand, alm. af bygning, ca. 170-185 cm høj. Iført mørkeblå jakke, mørkeblå bukser, mørke sko. Samt en sort kasket med lyst logo på venstre side, mørkt bandana med lyse motiver og hvide dothandsker.

C: Mand, alm. af bygning, ca. 165-180 cm høj. Han var iført mørk lynlåstrøje med røde og hvide striber i bunden af ærmerne samt rød/hvid motiver på venstre skulderærme, mørke cowboybukser og mørke sko med hvide såler. Bar hvide dothandsker og en mørk netstrømpe over hele hovedet.

D: Mand, alm. af bygning, ca. 170-185 cm høj. Stor aflang næseryg. Han var iført mørk jakke, mørke bukser og hvide sko. Samt en tophue med tværgående flerfarvet mønster samt ej maskeret i ansigtet.

Ifølge den 17-årige, talte personerne gebrokkent engelsk indbyrdes, og et andet sprog, som han ikke kendte. Et vidne har bemærket, at mændene kørte væk i to biler. Bilerne kan ikke beskrives yderligere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA image
*